Към какви заболявания си предразположен? Зависи от цвета на косата..

Цветът на очите, косата и кожата показват към какви заболявания е предразположен човек. Тъмнокосите хора като цяло имат по-здрава психика, светлокосите обаче често проявяват капризи. Според това какъв цвят е косата на човек, той може да знае от к

2010-09-13 13:36:37
Към какви заболявания си предразположен? Зависи от цвета на косата..
Цветът на очите, косата и кожата показват към какви заболявания е предразположен човек.

Тъмнокосите хора като цяло имат по-здрава психика, светлокосите обаче често проявяват капризи. Според това какъв цвят е косата на човек, той може да знае от какви заболявания да се предпази, тъй като е предразположен към тях.

Брюнетите имат здрава нервна система и не са лесно раними личности. Издържат на по-голямо психическо и физическо напрежение в сравнение с блондините. Светлокосите хора проявяват често капризи и изпитват удоволствие, когато те бъдат задоволени. Имат нужда от по-малко количество лекарства, за да преодолеят някоя болест или инфекция в сравнение с тъмнокосите представители.

Хората, които имат рижава коса, са предразположени към рак на кожата. Именно затова лятото им се появяват лунички, които ги предпазват от вредните слънчеви лъчи.

Генът на хората със светли коси е много древен - още от времето на неандерталците. Затова те са по-уязвими и трудно се приспособяват към новите условия. Това е причината неандерталците да измрат и да изчезнат от Земята.

Брюнетките по-често страдат от "женски болести" и главоболие. Повечето хора с кестенява и тъмна коса имат проблеми с пикочната система. При тях се случва да получат инфаркт на нервна почва, без ни най-малко да очакват.

Притежателите на дълга коса са хора, които ценят душевното спокойствие и винаги излъчват такова. Има хора, които обичат редовно да експериментират с косата си - това е така, защото те все още търсят себе си и промяната им помага да намерят пътя към истинското им "АЗ". Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия